Ny klinikchef på Riget repræsenterer »det bedste af det bedste« inden for onkologien Det var et enigt ansættelsesudvalg, det indstillede Ulrik Lassen til jobbet som klinikchef på Onkologisk Klinik på Rigshospitalet. Lassen besidder alle de rigtige kvaliteter, siger centerdirektøren.

Til februar bliver Ulrik Lassen, leder af Rigshospitalets Fase 1-enhed og professor i personlig medicin, klinikchef på Onkologisk Klinik på Rigshospitalet. Med jobbet, som han overtager efter professor Hans von der Maase, overtager Lassen den daglige ledelse af landets højest specialiserede kræftmiljø, og ifølge centerdirektør Leif Panduro findes der ikke en bedre mand til at løfte opgaven. »Ulrik var så god at søge stillingen som én af to ansøgere, og han blev ansat af et begejstret ansættelsesudvalg. Det var to gode...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.