Ny kategorisering af brystkræftpatienter viser vej til bedste behandling
Den nye metode til kategorisering af brystkræftpatienterne er ifølge førsteforfatteren på studiet, chefstatistiker Maj-Britt Raaby Jensen fra Danish Breast Cancer Group og Onkologisk Afdeling på Rigshospitalet, et resultat af, at Danish Breast Cancer Group siden 1970’erne har gennemført store randomiserede forsøg med patienter med tidlig brystkræft.Foto: Joachim Rode

Ny kategorisering af brystkræftpatienter viser vej til bedste behandling Nye metoder til at inddele brystkræftpatienter i undergrupper viser, at nogle patienter har rigtig god gavn af epirubicin, mens andre slet ikke har det.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind