Foto: Colourbox.dk

Ny banebrydende pille giver immunterapi til træpollen-allergikere Sidste år blev praktiserende lægers arsenal af behandlingsmuligheder for træpollenallergi forøget med en ny immunterapi i tabletform. Den repræsenterer en fundamentalt ny måde at anskue allergi på.

Landets læger fik en ny behandlingsmulighed sidste år, da det danske medicinalfirma ALK fik godkendt og startede markedsføringen af Itulazax – en tablet, der bruges til vaccination mod træpollenallergi. Tabletten gør livet lettere for patienterne – og lægerne – fordi tabletbehandling overflødiggør en lang række af de lægebesøg, der er nødvendige ved injektionsbehandling. Den er også udtryk for en ny måde at anskue allergi og allergibehandling på i de relevante patientgrupper. Det vil først og fremmest sige patienter, der reagerer...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.