Indikationen til vægttabsmidlet Wegovy er blevet udvidet i USA.

Novo Nordisk får grønt lys til nedsat risiko for hjertekarsygdomme for Wegovy i USA Den amerikanske fødevare- og lægemiddelmyndighed, FDA, har godkendt at udvide indikationen for Novo Nordisks populære vægttabsmiddel Wegovy i USA.

Snart kommer der til at stå på indlægssedlen til vægttabsmidlet Wegovy i USA, at det også nedsætter risikoen for alvorlige kardiovaskulære hændelser. Det sker, efter at den danske medicinalgigant Novo Nordisk, som står bag det populære vægttabsmiddel, har fået grønt lys til at udvide indikationen af den amerikanske fødevare- og lægemiddelmyndighed, FDA. »Vi er meget glade for, at Wegovy nu er godkendt i USA som den første behandling, der hjælper folk med at styre deres vægt og reducere kardiovaskulære risici,«...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.