NICE lukker døren for brystkræftmiddel NICE har valgt ikke at anbefale brystkræftmidlet Ibrance. Omkostningerne er for høje sammenholdt med de potentielle fordele ved behandlingen, lyder vurderingen.

Omkostningerne ved en behandling med det nye brystkræftmiddel Ibrance (palbociclib) fra lægemiddelvirksomheden Pfizer er for høje sammenlignet med behandlingens potentielle fordele. Det vurderer det britiske prioriteringsinstitut NICE, som har valgt ikke at anbefale Ibrance, fremgår det af en nyhed på instituttets hjemmeside. Ibrance er udviklet til behandling af patienter med HER2-negativ, lokal fremskreden eller metastaserende brystkræft. Lægemidlet kan anvendes enten før eller efter andre behandlinger er forsøgt anvendt. Studier har vist, at Ibrance bremser væksten af kræfttumorer i omkring ti måneder....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.