NICE godkender middel mod nyrekræft En forhøjet rabat fra lægemiddelfirmaet Novartis har fået britisk prioriteringsinstitut til at genoverveje holdning til middel mod fremskreden nyrekræft.

Engelske hospitaler kan fremover rutinemæssigt behandle patienter med fremskreden nyrekræft med lægemidlet Afinitor (everolimus) fra Novartis. Hidtil har patienter skullet søge om midler til behandlingen i den engelske cancerfond, men efter fornyet vurdering har det britiske prioriteringsinstitut NICE godkendt lægemidlet som standardbehandling. Det skriver instituttet på sin hjemmeside. I april 2011 besluttede NICE, at det ikke ville anbefale Afinitor til behandling af nyrekræft, fordi midlet ifølge NICE ikke havde tilstrækkelig effekt til at retfærdiggøre den høje pris, og patienter blev...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.