NICE godkender langt størstedelen af kræftfondens lægemidler Det britiske prioriteringsinstitut har foreløbig godkendt trefjerdedele af alle de lægemidler, som kræftfonden CDF hidtil har betalt for patienterne.

Mere end 75 pct. af alle de kræftmidler, hvor britiske patienter hidtil har måttet ansøge Cancer Drugs Fond om bevilling, er blevet blåstemplet som rutinebehandling under National Health Institute af prioriteringsinstituttet NICE. Det fremgår af en nyhed på NICEs hjemmeside. Prioriteringsinstituttet er i fuld gang med at revurdere 11 lægemidler i fondens første lægemiddelgruppe. Af de ni, som NICE har set på hidtil, er syv blevet godkendt. De resterende to, har NICE endnu ikke helt færdigbehandlet. Man afventer et udkast til...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.