NICE dømmer Imbruvica ude af Cancer Drugs Fund I et udkast til en ny vejledning slår NICE fast, at blockbuster-kræftmidlet Imbruvica (ibrutinib) ikke bør finansieres via Cancer Drugs Fund. Prisen er for høj.

Britiske NICE har netop sendt et udkast til en vejledning i høring, som råder til at Janssens blockbuster Imbruvica (ibrutinib) til indikationen mantle cell lymfom ikke længere skal kunne finansieres via Cancer Drugs Fund-programmet. NICE vurderer, at fordelene ved midlet sammenlignet med den nuværende behandling er »uklare,« og de kritiserer især Janssens prissætning, som stadig er »markant højere end det, NHS normalt anser som kost-effektivt«. Det skriver websitet Pharmafile. Også Novartis’ kræftmiddel Afinitor (everolimus) til kombinationsbehandling af fremskreden HER2-negativ, hormon-receptor-positiv...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind