NICE anbefaler længere forebyggende behandling med Brilique Det britiske prioriteringsinstitut NICE anbefaler en forlængelse af den forebyggende hjertekarbehandling med AstraZenecas lægemiddel Brilique (ticagrelor) fra et til tre år - men med lavere dosis.

I forsøget at nedbringe antallet af hjerteanfald og hjerneblødninger anbefaler det britiske prioriteringsinstitut, at den forebyggende behandling med blodprophæmmeren Brillique (ticagrelor) fra AstraZeneca bør forlænges fra de nuværende et år til tre år. Det fremgår af et udkast til en ny guideline for området, hvor det understreges, at dosis for ticagrelor til gengæld skal reduceres fra 90 mg til 60 mg og gives i kombination med Aspirin (acetylsalicylsyre). Ticagrelor er en antikoagulerende behandling, som i Storbritannien har handelsnavnet Brilinta. NICE...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.