Nedtrapning af biologisk behandling kan gavne både økonomi og patienter
Hanne Rolighed Christensen, formand for tværregionalt forum for ibrugtagning af medicin og ledende overlæge på klinisk farmakologisk afdeling på Bispebjerg Hospital, glæder sig over de bye resultater, der viser, at næsten totredjedele af leddegigtpatienter med stabil sygdom med succes kan få nedtrappet eller helt fjernet deres biologiske behandling.

Nedtrapning af biologisk behandling kan gavne både økonomi og patienter Muligheden for at nedtrappe leddegigtpatienter i biologisk behandling bør vinde indpas nationalt, mener formand for tværregionalt forum for ibrugtagning af medicin, Hanne Rolighed Christensen.

Næsten totredjedele af leddegigtpatienter med stabil sygdom kan med succes få nedtrappet eller helt fjernet deres biologiske behandling. Det viser resultaterne af et forsøg med at indføre en ny klinisk guideline for biologisk behandling af leddegigtpatienter i Region Hovedstaden, som blev præsenteret på den europæiske reumatologikongres EULAR i forrige uge. De indsamlede kvalitetsdata fra projektet […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement