Ministerium vurderer: Tilskud til Wegovy vil koste staten milliarder Hvis der bliver indført offentligt tilskud til vægttabsmidlet Wegovy, så vil det potentielt koste op mod 27 mia. kr. Det vurderer Indenrigs- og Sundhedsministeriet.

Det vil koste den danske stat mange milliarder, hvis der bliver indført offentligt tilskud til Novo Nordisks populære vægttabsmiddel Wegovy. Sådan lyder vurderingen i et høringssvar fra indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde (V) til Folketingets Sundhedsudvalg. Det vurderes, at der er omkring 900.000 danskere, som er svært overvægtige og har et BMI på over 30. Det er den gruppe, som Indenrigs- og Sundhedsministeriet har vurderet omkostningerne til et tilskud ud fra. »Hvis alle i denne gruppe fik offentligt tilskud til...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.