Ministeriet dropper aftale med PLO om HPV-vaccine til drenge
Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) har opgivet at nå til enighed med Praktiserende Lægers Organisation om, hvordan drenge, der er tiltrukket af drenge, vederlagsfrit kan vaccineres mod HPV.

Ministeriet dropper aftale med PLO om HPV-vaccine til drenge Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) har opgivet at nå til enighed med Praktiserende Lægers Organisation om, hvordan drenge, der er tiltrukket af drenge, vederlagsfrit kan vaccineres mod HPV. PLO havde opstillet en lang række betingelser for aftalen.

Drenge, der er tiltrukket af drenge, vil alligevel ikke frem til sommer kunne blive gratis HPV-vaccineret hos deres praktiserende læge, som der ellers var lagt op til. Dagens Medicin erfarer, at sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) netop har meddelt Praktiserende Lægers Organisation (PLO), at aftalen, som var ved at blive forhandlet på plads, er faldet på gulvet, og at drengene derfor fremadrettet kun vil kunne blive gratis HPV-vaccineret ved at henvende sig til AIDS-fondets checkpoints. Henrik Dibbern, medlem af PLO’s...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind