Medicinsamtaler hjælper nydiagnosticerede kronikere Bedre viden om medicinering og større tryghed efter medicinsamtale med farmaceut.

Personer med nydiagnosticeret kronisk sygdom har stort udbytte af en medicinsamtale med en apoteksansat farmaceut, viser en undersøgelse som farmaceuterne Stine Mai Madsen, Nykøbing Falster Svane Apotek, og farmaceut Alae Houji, Greve Apotek, har præsenteret på den internationale farmaceutkongres FIP, skriver farmaceutforeningens tidsskrift pharma. Undersøgelsen blev gennemført på fem forskellige apoteker og konkluderede, at farmaceuter gennem medicinsamtalerne kan gøre en positiv forskel for patienter med en nydiagnosticeret kronisk sygdom. Danske apoteker har siden årsskiftet tilbudt nydiagnosticerede kronikere en medicinsamtale, som...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind