Stephanie Lose (V), formand for Danske Regioner, holdt i dag møde om fremtiden for Medicinrådet.

Medicinrådets afgørelser skal være mere gennemsigtige En helt ny metode til at vurdere lægemidler i Medicinrådet skal tages i brug, men det vil til gengæld betyde længere sagsbehandling, siger formand for Danske Regioner, Stephanie Lose (V), efter afgørende møde i dag.

Fremover vil en vurdering af et lægemiddel i Medicinrådet ske efter den såkaldte QALY-model, der måler lægemidlets effekt op mod prisen. Det lægger Danske Regioner op til efter et bestyrelsesmøde i dag torsdag, hvor bestyrelsen diskuterede høringssvarene på baggrund af Oxfords Research evaluering af Medicinrådet i foråret. Og som den mest markante forandring lægger Danske Regioner op til, at ændre den metode, Medicinrådet vurderer et lægemiddel på, siger Stephanie Lose (V), formand for Danske Regioner. »I dag sker der en...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.