Medicinrådet vurderer dyrt middel mod alvorlig lungesygdom
Med de to formænd Steen Werner Hansen og Jørgen Schøler Christensen for bordenden mødes Medicinrådets medlemmer i dag, bl.a. for at afgøre om midlet Respreeza skal godkendes som standardbehandling af alfa-1- antitrypsinmangel. Formanden for fagudvalget, Jon Torgny Rostrup Wilke, håber, at rådet siger ja.Foto: Per Morten Abrahamsen

Medicinrådet vurderer dyrt middel mod alvorlig lungesygdom Lungemedicinere holder vejret, når Medicinrådet i eftermiddag afholder sit 35. rådsmøde. Rådet skal bl.a. vurdere, om det dyre middel Respreeza er så effektivt mod alfa-1- antitrypsinmangel til, at det vil godtage det som standardbehandling. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.