Medicinrådet: Nyt sclerosemiddel giver ingen klinisk merværdi Behandling med Mavenclad fra Merck giver ingen merværdi i forhold til standardbehandlinger mod multipel sklerose, vurderer Medicinrådet.

Medicinrådet vurderer, at Mavenclad (cladribin) til behandling af attakvis multipel sklerose ikke giver nogen klinisk merværdi i forhold til standardbehandling. Det skriver rådet på sin hjemmeside. Fagudvalget vedrørende multipel sklerose har vurderet Mavenclad, der er udviklet af Merck, til behandling af patienter med tilbagevendende multipel sklerose, som enten har sygdomsaktivitet på trods af førstelinjebehandling eller har særlig høj sygdomsaktivitet. Fagudvalget har Mavenclad med tre forskellige behandlinger og konkluderer i alle tre tilfælde, at behandlingen Mavenclad ikke giver klinisk merværdi. De tre...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind