Medicinrådet siger nej til middel mod sclerose Ocrevus anbefales ikke som standardbehandling til primær progressiv multipel sclerose i Danmark. Det konkluderer Medicinrådet.

De dokumenterede effekter af Ocrevus (ocrelizumab) er relativt små og er baseret på et meget lavt evidensniveau. Det fremgår af en anbefaling fra Medicinrådet, og derfor har rådet besluttet at afvise Ocrevus som standardbehandling til primær progressiv multipel sklerose. »Det har vi valgt at gøre fordi, vi ikke ser sammenhæng mellem den værdi, det giver patienterne og den omkostning, der er ved det samlet set,« siger Jørgen Schøler Kristensen, der er formand for Medicinrådet og lægefaglig direktør på Aarhus Universitetshospital....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.