Medicinrådet mødes om sagsbehandlingstider, fortrolighed og kommissorier Det nynedsatte Medicinråd skal på sit møde i dag forholde sig til, at rådet har modtaget langt flere henvendelser om vurdering af nye lægemidler og nye indikationer end forventet. Det lægger pres på sagsbehandlingstiderne.

Interessen for at få det nynedsatte Medicinråd til at vurdere nye lægemidler og indikationer har fra starten været så stor, at det allerede nu lægger betydeligt pres på Rådets ressourcer. Det blev fra starten anslået, at Rådet skulle forholde sig til 35-50 sager årligt, men Medicinrådets ekretariat vurderer nu, at der vil komme 75 sager på nye lægemidler/nye indikationer på årsbasis. På sit møde i dag skal Rådets medlemmer derfor bl.a. drøfte et  ’Notat om estimeret tidsforbrug til sagsbehandling i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind