Jørgen Schøler Kristensen
Fra 1. januar 2021 har Medicinrådet indført et såkaldt princippapir, der beskriver, hvordan rådet kan anvende upublicerede data og eventuelt fortrolige data i sit arbejde. »Med princippapiret siger vi, at vi nogle gange godt vil være med til fagligt at vurdere ikke-publicerede data for at finde ud af, om de kan benyttes i grundlaget for vores beslutninger,« siger Jørgen Schøler Kristensen, formand for Medicinrådet.Foto: Medicinrådet

Medicinrådet lancerer nyt princippapir for anvendelse af upublicerede data Medicinrådet har godkendt en række nye principper for, hvordan rådet kan bruge upublicerede data i vurderinger af nye lægemidler og i behandlingsvejledninger.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.