Medicinrådet godkender fem nye udvalgsformænd
»Det lykkedes os at nedsætte udvalg og finde formænd. Det er vigtigt, at der er et godt samarbejde mellem industrien, de lægevidenskabelige selskaber, regionerne og os. Vi har ingen interesse i at ødelægge nogens efteruddannelser eller genere nogen. Vi vil bare leve op til den politik vi har vedtaget, fordi det er vigtigt at der ikke kan sættes spørgsmålstegn ved habiliteten hos medlemmerne,« siger Jørgen Schøler Kristensen.

Medicinrådet godkender fem nye udvalgsformænd Indstillinger til 13 fagudvalg er gennemgået af Medicinrådet. Fem formænd er på plads og offentliggøres snart. Udfordringerne med nye regler, er ikke et problem, mener formand.

Fagudvalgene vedrørende tyk- og endetarmskræft, leverkræft, antibiotika, inflammatoriske tarmsygdomme og hiv/aids har alle fået udpeget nye formænd af Medicinrådet, der på et møde i sidste uge har kigget på indstillingerne og gennemgået habiliteten hos de foreslåede formænd. De fem udvalg fik formand og kommissorier godkendt. Derudover overvejes et forslag til en formand, der muligvis er […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement