Medicinrådet gennemfører første vurdering af klinisk merværdi Medicinrådet har godkendt Fagudvalgets kliniske vurdering af nusinersen til behandling af spinal muskelatrofi. For to patientgrupper er den kliniske merværdi vurderet som ”vigtig”

Medicinrådet har på rådsmødet i går onsdag godkendt den første vurdering af et lægemiddels kliniske merværdi. Der er tale om lægemidlet Spinraza (nusinersen), som er et middel mod muskelsvindsygdommen spinal muskelatrofi fra Biogen. Dermed er Medicinrådets vurderinger af nye lægemidler og indikationsudvidelser for alvor i gang. I en udtalelse fra Medicinrådet siger rådets ene formand Jørgen Schøler Kristensen: »Med godkendelsen af fagudvalgets vurdering af nusinersens kliniske merværdi, har vi i dag taget et vigtigt skridt i Medicinrådets vurdering af lægemidlet. Ud...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind