Medicinrådet anbefaler nyt middel til behandling af hæmofili Lægemidlet Adynovi har fået Medicinrådets anbefaling som mulig standardbehandling af den arvelige blødersygdom hæmofili A.

Adynovi (rurioctocog alfa pegol) er godkendt som mulig standardbehandling til patienter over 12 år med den arvelige blødersygdom hæmofili A. Det skriver Medicinrådet i en pressemeddelelse. Medicinrådet har netop godkendt en anbefaling, der medfører, at patienter med hæmofili, som har gentagne dokumenterede gennembrudsblødninger ved behandling med et standard faktor VIII-præparat eller har vanskelig veneadgang, kan blive behandlet med Adynovi, som produceres af Shire. Medicinrådet konkluderer i sin anbefaling (pdf), at der er et rimeligt forhold mellem lægemidlets kliniske merværdi (ingen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind