Medicinrådet afviser to behandlinger Lægemidlerne Berinert og Spravato får ingen anbefaling af Medicinrådet. Kadcyla medtages lægemiddelrekommendation for behandling af brystkræft. 

Medicinrådet behandlede på sit møde i går to ansøgninger om anbefalinger af lægemidler, og i begge tilfælde endte behandlingen med, at rådet ikke anbefalede ibrugtagning af midlerne. Medicinrådet afviste lægemidlet Berinert fra CSL Behring til forebyggende behandling af arveligt angioødem. Begrundelsen var, at sundhedsvæsenets omkostninger til lægemidlet ville være urimeligt høje, selvom lægemidlet ifølge Medicinrådet »har en merværdi af ukendt størrelse og altså sandsynligvis er bedre for patienterne end den intravenøse behandling, som anvendes i dag«. Læs anbefalingen her. Medicinrådet...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.