Sundhedsappen Drugstars
Claus Møldrup forlod sin post som professor i social farmaci og afdelingsleder på Københavns Universitet i en alder af blot 39 for at tage springet til det private erhvervsliv. I dag er han fuldblodsiværksætter og står bl.a. andet bag sundhedsappen Drugstars.Foto: Drugstars

Manden bag Drugstars: Vi har hjulpet alle pharmaselskaber i Danmark gratis Sundheds-appen Drugstars, der tilbyder aggregerede data baseret på brugernes erfaringer med deres medicin, står på tærsklen til at bryde ind på de store markeder i USA, Storbritannien og Tyskland.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.