Medicinpriser bliver fokusområde for næste EU-formand Maltas sundhedsminister vil have mere fokus på gennemsigtighed medicinalvirksomhedernes prissætning af medicin, når landet ved årsskiftet overtager EU-formandskab.

Når Malta 1. januar 2017 overtager EU-formandskabet, har den maltesiske sundhedsminister Chris Fearne allerede mange planer for, hvad han ønsker, der skal ske på sundhedsområdet. I et interview med EurActiv.com fortæller ministeren, at en af de ting, der ligger landet på sinde at få sat på dagsordenen er at få indført mere gennemsigtighed i den måde, medicinalvirksomheder prissætter medicin. »Den retning vi forsøger at gå, har været drøftet i EU det seneste halvandet år. Vi ønsker mere gennemsigtighed i den måde...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind