Lungekræft: Nye biomarkører peger på effekt af immunterapi
»Hidtil har man lænet sig meget op ad udtrykket af PD-L1 på tumorceller som en markør for, hvor godt patienterne responderer på behandling med immunterapi. Men det er også set, at mange patienter med lavt udtryk af PD-L1 responderer godt på behandlingen, så vi kan ikke nøjes med at bruge det som grundlag for vores beslutningstagen. Derfor har vi brug for flere markører, så vi kan træffe bedre kliniske valg til disse patienter,« forklarer en af forskerne bag studiet, læge Sara Witting Christensen Wen fra Vejle Sygehus.Foto: Privat

Lungekræft: Nye biomarkører peger på effekt af immunterapi Ikke alle patienter med lungekræft har lige stor gavn af immunterapi. Nu peger nye danske forskningsresultater præsenteret på ASCO på, hvordan man på forhånd kan identificere, hvem immunterapi vil gavne mest.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind