Ledende overlæge: Midtjyske patienter kan frit opsøge Avastinbehandling på andre hospitaler Patienter med hjernetumorer nægtes ikke deres ret til frit sygehusvalg, siger Anni Ravnsbæk Jensen, ledende overlæge på kræftafdelingen på Aarhus Universitetshospital.

Region Midtjyllands beslutning om ikke længere at dække udgifterne til medicin, hvis en patient med tilbagefald af hjernetumorer sættes i behandling med Avastin, fik for to uger siden Dansk Neuro-Onkologisk Gruppe (DNOG) til at skrive såkaldte bekymringsbreve til Styrelsen for Patientsikkerhed og Sundhedsstyrelsen. I brevene gjorde DNOG styrelserne opmærksomme på Region Midtjyllands beslutning, og på de konsekvenser den efter gruppens vurdering kan have for patienterne. DNOG skrev også, at sygehusdirektionen på Aarhus Universitetshospital angiveligt skulle have instrueret de behandlende læger...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.