Langvarig revurderingsproces for tilskud til astma- og KOL-midler møder kritik Behovet for revurdering af tilskudsstatus for lægemidler mod astma og KOL er reelt overflødiggjort på grund af prisfald i den lange periode, hvor revurderingen har været undervejs, mener blandt andre Dansk Lungemedicinsk Selskab.

I løbet af de ca. tre år, der er gået siden Medicintilskudsnævnet bebudede en revurdering af tilskudsstatus til lægemidler mod KOL og astma, er priserne på disse lægemidler faldet betydeligt. De tidligere prisforskelle er udjævnet, og derfor er grundlaget for at revurdere tilskuddene til astma- og KOL-medicin reelt bortfaldet. Det fremgår af høringssvaret fra Dansk Lungemedicinsk Selskab (DLS) til Medicintilskudsnævnets høring over nævnets fjerde forslag til tilskudsstatus for lægemidler mod astma og KOL. Processen for revurdering af den fremtidige tilskudsstatus...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.