Sidste år fik mere end 100.000 patienter tilskud til at blive behandlet med GLP-1-analoger.

Lægemiddelstyrelsen strammer reglerne for tilskud til Ozempic Fra efteråret kan patienter kun få tilskud til at blive behandlet med Ozempic, hvis de først har prøvet et billigere alternativ. Det sker, efter at Lægemiddelstyrelsen har strammet klausulen for tilskud til GLP-1-analoger.

Opdateret med kommentarer fra Jørgen Skadborg og Tanja Thybo kl. 15.40 Snart bliver det sværere at få tilskud til at blive behandlet med Novo Nordisks populære diabetesmedicin Ozempic. Det sker, efter at Lægemiddelstyrelsen har besluttet at stramme reglerne for, hvornår patienter kan få offentligt tilskud til GLP-1-analoger som Ozempic. Styrelsen skriver i en pressemeddelelse, at der vil blive indført ‘en mere restriktiv klausul, som målretter tilskuddet, så det kun omfatter de patienter, der ikke kan behandles med de billigere alternativer’....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.