Danmark er mere end klar til at absorbere de arbejdsopgaver, som der nu er ekstra af på grund af Brexit, siger direktør i Lægemiddelstyrelsen Thomas Senderovitz.

Lægemiddel­styrelsen håber på flere arbejdsopgaver efter Brexit Lægemiddelstyrelsen er klar til at tage imod en del af de vurderinger og inspektioner, som Storbritannien har siddet med i EU, hvilket kan medføre flere ansatte, siger direktør i Lægemiddelstyrelsen Thomas Senderovitz.

Lægemiddelstyrelsen vil få tildelt flere arbejdsopgaver i Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA), når Storbritanniens lægemiddelstyrelse Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA), træder ud af EU. Det medfører gode muligheder for at styrke Danmarks position som et attraktivt pharma-land, mener direktør i Lægemiddelstyrelsen Thomas Senderovitz. »Storbritannien har stået for omkring 20 pct. af de samlede vurderinger og inspektioner af medicin i EU, og de arbejdsopgaver skal nu fordeles mellem de resterende medlemslande i EMA. Der er vi i Danmark mere end...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.