Lad os overtage efter lægernes ordinationer
Foto: Carsten Lundager

Lad os overtage efter lægernes ordinationer Apotekerforeningen er helt enige i, at det er en god idé at lade apotekerne administrere lægens ordination. Men det er afgørende, at man fastholder den høje sikkerhed i medicinudskrivning og -udlevering, skriver foreningens formand.

Tak til Tue Flindt Møller for hans forslag om i højere grad at lade apotekerne administrere lægens ordination. Vi er helt enige i, at det ligger i naturlig forlængelse af apotekernes nuværende opgaver, og at en ny arbejdsfordeling omkring recepter og medicinudlevering vil være til alles fordel. Som Tue Flindt Møller påpeger, så vil lægerne spare tid, som de kan bruge på patienterne. Og patienterne vil få øget kvaliteten omkring medicinudlevering og -indtagelse – bl.a. fordi apoteket med en højere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind