KRIS anbefaler middel mod nyrekræft Koordineringsrådet for ibrugtagning af sygehusmedicin (KRIS) har godkendt en ansøgning om at tage nyrekræft-middel i brug som anden- og tredjelinje behandling til patienter med metastaserende renalcellecarcinom.

Koordineringsrådet for ibrugtagning af sygehusmedicin (KRIS) har på sit seneste møde valgt at anbefale nyrekræft-midlet Cabometyx (cabozantinib) som anden- og tredjelinje behandling til patienter med metastaserende renalcellecarcinom, hvis sygdom er progredieret efter, at de tidligere har været behandlet med VEGFR tyrosinkinasehæmmere. Det fremgår af referatet fra rådets seneste møde. Rådets beslutning er truffet på baggrund af en ansøgning fra Dansk Renal Cancer Gruppe om national ibrugtagning af Cabometyx. Ansøgningen baserede sig på et fase 3-studie, som har vist signifikant forlænget...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.