KRIS anbefaler Keytruda til lymfekræft Danske kræftlæger kan bruge Keytruda til behandling af Hodgkins lymfom. Effekten er på niveau med Opdivo, som KRIS tidligere har anbefalet.

På sit afsluttende møde har Koordineringsrådet for ibrugtagning af sygehusmedicin (KRIS) imødekommet en ansøgning fra Dansk Lymfomgruppe om at tage Keytruda (pembrolizumab) fra MSD i brug som standardbehandling af Hodgkin lymfom i tredje linje. Effekten er på niveau med Opdivo (nivolumab), som KRIS tidligere har anbefalet til samme indikation. Keytruda er tidligere blevet anbefalet af KRIS som standard førstelinje behandling af metastatisk ikke-småcellet lungecancer (NSCLC) hos voksne, hvis tumorer udtrykker PD-L1. I den aktuelle anbefaling bemærker KRIS, at der i...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.