Kombinationsbehandling øger progressionsfri overlevelse blandt HER2-negative brystkræftpatienter Førstelinjebehandling med palbociklib og letrazol viser progressionsfri overlevelse på over to år.

Behandling med en kombination af kræftmidlerne Ibrance (palbociklib) og letrozol til kvinder med metastaserende, ER-positiv, HER2-negativ metastaserende brystkræft, har i fase 3-studiet PALOMA-2 vist en progressionsfri overlevelse på over to år. Tidlige data har været præsenteret på American Society of Clinical Oncologys (ASCO) årlige møde i juni, men er nu offentliggjort i New England Journal of Medicine. Resultaterne af studiet er første gang det er lykkedes at opnå en progressionsfri overlevelse på over to år for denne patientgruppe. I PALOMA-2 studiet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind