Helle Frost Andreassen

KOL-fagudvalg skifter formand igen

På mindre end tre måneder har Fagudvalget vedrørende KOL under Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) to gange skiftet formand. Den nye formand hedder Helle Frost Andreassen. Hun er ny i RADS-regi. »Jeg er blevet spurgt, om jeg har lyst til at påtage mig det hverv, og det synes jeg er spændende og vigtigt, så det har jeg takket ja til,« siger Helle Frost Andreassen. Helle Frost Andreassen er 54 år og er ledende overlæge på lungemedicinsk afdeling på...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.