Kemo-kombi hjælper muligvis mod behandlingsresistent tarmkræft

Kemo-kombi hjælper muligvis mod behandlingsresistent tarmkræft Camilla Qvortrup fra Odense Universitetshospital præsenterer anden del af et Fase II-studie af temozolomid og capecitabin til patienter med metastaseret, behandlingsresistent tarmkræft.

BELLA CENTER (Dagens Medicin) – På ESMO 2015 præsenterede Camilla Qvortrup en poster, hvor 40 patienter med metastaseret, behandlingsresistent KRAS-muteret tarmkræft fik behandling med temozolomid og capecitabin, når alle andre behandlingsmuligheder var udtømte. Resultaterne her var »spændende«, og forskerne arbejdede videre med at teste kombinationen. På årets ESMO præsenterer Odense-lægen således anden del af Fase II-studiet, hvor det er tarmkræftpatienter uden KRAS-mutationen, der har fået kombinationen af de to velkendte kemo-midler.   »Resultaterne i år er ikke så positive som...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind