Foto: Joachim Rode

»Jobbet som direktør i SSI er en bouillonterning af alt, hvad jeg tidligere har beskæftiget mig med som læge og forsker« For et halvt år siden tiltrådte Henrik Ullum som direktør for Statens Serum Institut, og siden har han skullet vænne sig til livet som embedsmand i mediernes spotlight. Det har været hårdt, men det hele værd, når han ind imellem politik, økonomi og jura stadig har tid til fagligt nørderi.

Egentlig skulle interviewet være foregået på Henrik Ullums kontor på Statens Serum Institut (SSI) på Islands Brygge i København, men så ringede de fra Statsministeriet og bad ham med kort varsel om at komme til møde i regeringens coronaudvalg. Derfor er det en noget mere afslappet direktør, der dagen efter tager imod i privaten i Hillerød på en af årets første sommerdage. Men man skal ikke lade sig narre af shorts og træsko, for Henrik Ullum arbejder hele tiden, også...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.