Julie Brooker
Medicinrådet anbefaler ikke lægemidlet Spravato til behandling af voksne med behandlingsresistent depression. Det ærgrer Julie Enevold Brooker, Country Director i Janssen-Cilag.

Janssen om Medicinrådets afvisning: Vi er uenige Medicinrådet anbefaler ikke lægemidlet Spravato til behandling af voksne med behandlingsresistent depression. Kvaliteten af data er for lav, vurderer rådet. Det er virksomheden bag lægemidlet ikke enig i. 

Lægemidlet Spravato fik en nedadvendt tommelfinger, da det for nylig blev vurderet i Medicinrådet. Det skaber frustration hos producenten, Janssen-Cilag. »Den vurdering er vi selvfølgelig ikke enig i. Det ærgrer mig, for der er bred enighed om, at mange patienter med behandlingsresistent depression ikke får den optimale behandling, og den her gruppe af patienter er rigtig påvirket af deres sygdom,« siger Julie Enevold Brooker, Country Director i Janssen-Cilag: I Medicinrådets anbefaling fra den 26. august 2020 står der: »Medicinrådet råder...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.