Her er højdepunkterne fra årets amerikanske sklerosekongres Årets kongres for Americas Committee for Treatment and Research in Multiple Sclerosis (ACTRIMS) løb af stablen i slutningen af februar med en stjerneparade af den nyeste forskning inden for multipel sklerose. Dagens Medicin har samlet en buket af de mest interessante forskningsresultater fra kongressen.

Årets kongres for Americas Committee for Treatment and Research in Multiple Sclerosis (ACTRIMS) slog dørene op i San Diego, da februar blev til marts, og det blev med tusindvis af forskere, som delte ud af deres nyeste forskning inden for multipel sklerose. På Dagens Medicin har vi holdt øje med kongressen og kommer her med et udvalg af de mest interessante studier, der blev fremlagt data fra i år. 1. Positiv effekt af intermittent fasting Et af de studier, der...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.