Henrik Ullum
Foto: Sine Fiig

Henrik Ullum er ny direktør for Statens Serum Institut Sundheds- og Ældreministeriet har ansat professor og formand for De Lægevidenskabelige Selskaber Henrik Ullum som ny direktør for Statens Serum Institut.

Professor Henrik Ullum tiltræder stillingen som direktør for Statens Serum Institut 1. december 2020. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Sundheds- og Ældreministeriet. »Jeg glæder mig til at stå i spidsen for et enestående hold af eksperter i kampen mod COVID-19 og andre smitsomme og ikke-smitsomme sygdomme. Statens Serum Institut har siden etableringen i 1902 været helt central i vores lands bekæmpelse af infektioner og instituttet har fantastiske kompetencer inden for diagnostik, sygdomsovervågning, vaccineudvikling, biobanker og forskning. Midt i orkanens øje...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.