Henrik Bech Nielsen
Region Midtjylland har ansat Henrik Bech Nielsen som ny direktør på Aarhus Universitetshospital.

Henrik Bech Nielsen bliver ny direktør på Aarhus Universitetshospital Aarhus Universitetshospital har fundet den ene af de to nye direktører. Den anden stilling skal slåes op.

Henrik Bech Nielsen indtræder fra i dag som ny direktør på Aarhus Universitetshospital. Det skriver Region Midtjylland i en pressemeddelelse. Det sker efter, at regionsrådet i Region Midtjylland i august godkendte, at hospitalsledelsen på Aarhus Universitetshospital udvides fra tre til fem direktører. Den nye direktør er 44 år og kandidat i statskundskab fra Aarhus Universitet fra 1998 og har siden suppleret med kurser og videreuddannelse i ledelse. Han kommer fra en stilling som centerchef i Kræft- og Inflammantionscentret på Aarhus...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.