Hæmatologer står bag hver fjerde anbefaling fra Medicinrådet
Hæmatologers bidrag til Medicinrådets anbefalinger er en succeshistorie, fordi det illustrerer en positiv udvikling i behandlingsmulighederne inden for en lang række hæmatologiske subspecialer, siger formanden for Dansk Hæmatologisk Selskab, professor Henrik Frederiksen.Foto: Privat

Hæmatologer står bag hver fjerde anbefaling fra Medicinrådet Det er positivt, at hæmatologer kan gøre deres indflydelse gældende på vurderingen af nye lægemidler, men det er også en krævende opgave for et relativt lille speciale, siger formanden for Dansk Hæmatologisk Selskab, Henrik Frederiksen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind