Elisabeth Mathiesen
»I alle henseender er behandlingerne ligeværdige, og det betyder, at vi kan fortælle gravide kvinder med type 1-diabetes, at de kan føle sig trygge ved at fortsætte behandlingen med insulin degludec,« siger professor og overlæge Elisabeth Mathiesen fra Center for Gravide med Diabetes på Rigshospitalet og Københavns Universitet.

Gravide med type 1-diabetes kan trygt fortsætte behandlingen med insulin degludec Mange danske kvinder med type 1-diabetes er i behandling med insulin degludec, når de bliver gravide. Det kan de også trygt fortsætte med, for der er ingen grund til at skifte til et andet insulin under graviditeten, viser nyt studie med dansk deltagelse.

Mange unge kvinder med type 1-diabetes er i Danmark i behandling med insulin degludec (Tresiba). Det er de også, når de bliver gravide, og nu viser et nyt studie, at de trygt kan fortsætte behandlingen med degludec fremfor at skifte til et andet insulin. Langt de fleste af vores kvinder med type 1-diabetes i pen-behandling får degludec, når de bliver gravide. Her er det rart at kunne fortælle dem, at der ikke er behov for, at de skifter over på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind