Foto: Joachim Rode

Gøtzsche: Jeg har ikke fået en plausibel grund for fritagelse for tjeneste Peter Gøtzsche er blevet fritaget for tjeneste af Rigshospital indtil videre og må ikke vise sig på sin nu tidligere arbejdsplads.

Peter Gøtzsche bekræfter, at Rigshospitalet har fritaget ham for tjeneste midlertidigt, og at han har forbud mod at vise sig på sin tidligere arbejdsplads. Hvad det helt konkret betyder og årsagen hertil, forbliver ubesvaret. Peter Gøtzsche mener heller ikke at have fået nogen plausibel grund fra ledelsen. »Den officielle forklaring, der er blevet givet til mig, er, at Rigshospitalet har mistet tilliden til, at jeg fortsat kan lede centret,« siger Peter Gøtzsche og fortsætter: »Min tillidsrepræsentant og jeg mener ikke, at...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.