Ece Bayrak

Gør vi nok for at hjælpe borgere med lave sundhedskompetencer? Mange socialt udsatte borgere slås med lave sundhedskompetencer, hvilket har en direkte sammenhæng med ringere sundhed. Ece Bayrak, Managing Director for MSD Danmark, spørger i dette debatindlæg, om vi gør nok for at hjælpe disse borgere, og hvor lægemiddelindustriens ansvar ligger.

I disse år eksperimenterer man i sundhedsvæsenet med digitale sundhedsapps, hjemmebehandlinger og andre løsninger, hvor borgerne selv spiller en aktiv rolle. For mange borgere er det en kærkommen mulighed for hurtigere og mere bekvemt at bruge sundhedsydelser. Og i hvert fald løser det mange udfordringer omkring for eksempel personaleressourcer og tilgængelighed, når borgerne selv kan logge på diverse apps og tilgå sundhedsinformationer, registrere sundhedsdata og booke aftaler. Naturligvis er det først og fremmest sundhedsmyndigheder og sundhedsfaglige, der skal formidle sundhedsinformation...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.