Thomas B. Poulsen, lektor, Institut for Kemi ved Aarhus Universitet
Sammen med sine kolleger fra både Institut for Kemi og Institut for Bio- og Kemiteknologi på Aarhus Universitet har lektor Thomas B. Poulsen udviklet en teknik til at ændre på ionoforers egenskaber, så forskerne fremelsker de attraktive af slagsen, og slipper af med de egenskaber, som de ikke så gerne vil have.

Glemt klasse af antibiotika genoplivet af danske forskere Polyæter ionoforer har potentialet til at blive et vigtigt våben i kampen mod antibiotikaresistens, men på grund af toksicitetsbegrænsninger har de ikke før nu kunne benyttes i mennesker. Det har danske forskere fra Aarhus Universitet muligvis ændret på med revolutionerende organisk kemi.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.