Danmark køber vaccinegaranti af GlaxoSmithKline Statens Serum Institut har efter en udbudsrunde indgået en aftale med GlaxoSmithKline om levering af influenzavaccinen Adjupanrix, hvis der skulle opstå en ny influenzapandemi.

I tilfælde af, at der skulle opstå en influenzapandemi skal GlaxoSmithKline levere influenzavaccinen Adjupanrix til det danske folk. Det er essensen af en ny aftale – en såkaldt pandemigaranti – som Statens Serum Institut har indgået med GlaxoSmithKline på vegne af den danske stat efter en udbudsrunde. Det fremgår af en nyhed på Serum Instituttets hjemmeside. Aftalen sikrer, at Danmark i tilfælde af en ny influenzapandemi kan bestille vacciner til beskyttelse af op til 2,1 mio. personer, svarende til 4,2 mio. doser,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind