Danmark køber vaccinegaranti af GlaxoSmithKline Statens Serum Institut har efter en udbudsrunde indgået en aftale med GlaxoSmithKline om levering af influenzavaccinen Adjupanrix, hvis der skulle opstå en ny influenzapandemi.

I tilfælde af, at der skulle opstå en influenzapandemi skal GlaxoSmithKline levere influenzavaccinen Adjupanrix til det danske folk. Det er essensen af en ny aftale – en såkaldt pandemigaranti – som Statens Serum Institut har indgået med GlaxoSmithKline på vegne af den danske stat efter en udbudsrunde. Det fremgår af en nyhed på Serum Instituttets hjemmeside. Aftalen sikrer, at Danmark i tilfælde af en ny influenzapandemi kan bestille vacciner til beskyttelse af op til 2,1 mio. personer, svarende til 4,2 mio. doser,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.