Mireille Lacroix
Foto: Privat

Frustreret praksislæge: Lægemidler i restordre er fortsat et stort problem Den populære blodtryksmedicin Centyl har de seneste måneder været stort set umulig at opdrive på det danske marked. Som konsekvens er alle vanddrivende midler af typen thiazid havnet i restordre én efter én. Til stor frustration for læger i almen praksis.

Lægemidler i restordre har de seneste år været en tiltagende plage i almen praksis. Vi sender alle vores blodtrykspatienter videre til de samme lægemidler, som udgår ét efter ét, fordi volumen på de her lægemidler normalt er meget lavere Mireille Lacroix, praktiserende læge og næstformand i PLO Tomhændede patienter vender retur fra apotekerne og skal ofte have taget nye blodprøver, når alternative lægemidler tages i brug. Dertil kommer usikkerheden for mange, især ældre patienter, som skal lære nye lægemidler og...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.