Forskere sår tvivl om livsvarig brug af gigtmedicin Nyt projekt skal afklare, om gigtpatienter kan nøjes med at få biologisk medicin i en afgrænset periode, eller om behandlingen er livslang. 

Når gigtpatienter sættes i behandling med biologiske medicin, så er den gængse opfattelse, at behandlingen skal fortsætte resten af livet. Men den opfattelse sætter forskere fra Aalborg Universitetshospital spørgsmålstegn ved. Annette Schlemmer, der er forskningsansvarlig overlæge i Reumatologi, Aalborg Universitetshospital vil sammen med overlæge Salome Kristensen og ph.d.-studerende Line Uhrenholt sætte gang i et nyt forskningsprojekt, der sigter mod at reducere medicindosis hos patienter med inflammatoriske gigtsygdomme. Ifølge forskerne er der grund til at tro, at mange patienter efter en...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.