Firma afviser racisme som bivirkning ved sovemiddel Komiker forsøgte at begrunde racistisk tweet med indtagelse af sovemiddel. Den sammenhæng afviser Sanofi, som producerer lægemidlet.

Racisme er ikke en kendt bivirkning af vores lægemiddel, udtaler medicinalfirmaet Sanofi efter anklager fra komikeren Roseanne Barr. Det skriver Danmarks Radio. Den amerikanske tv-station ABC har stoppet den populære tv-serie ‘Roseanne’, efter indehaveren af titelrollen og medskaber af tv-serien Roseanne Barr på sin private Twitter-profil har offentliggjort en racistisk kommentar. Efter aflysningen forsøgte Roseanne Barr først at undskylde og derefter forklare sin kommentar på Twitter – bl.a. med begrundelse, at hun havde indtaget sovemidlet Ambien, som sælges af Sanofi....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind